log in

RSS

Gradska uprava

IZGRADNJA MRTVAČNICE U JEŽEVIĆU

Grad Vrlika obavještava sve zainteresirane gospodarske subjekte da je dana 11. siječnja 2018. godine, u Elektroničkom oglasniku javne nabave  Republike Hrvatske, objavio javni poziv za dostavljanje ponuda za radove u postupku jednostavne nabave: Izgradnja mrtvačnice u Ježeviću.
Dokumentacija se, osim u Elektroničkom oglasniku,  također može preuzeti i sa:

http://www.vrlika.eu/index.php/natjecaji

 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 67 puta
 • Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Siječanj 2018 12:45

JAVNA RASPRAVA O PLANU GOSPODARENJA OTPADOM

Temeljem članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne novine“ br. 94/13 i 73/17) Grad Vrlika objavljuje Nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Vrlike za razdoblje 2017.-2022. godina radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.
Nacrt Plana gospodarenja otpadom izrađen je od strane  tvrtke Zeleni servis d.o.o. iz Splita, Templarska 23, 21000 Split.  
Mišljenja, prijedloge i primjedbe sve zainteresirane osobe mogu dostaviti zaključno s 08. veljače 2018. godine.
Do 08. veljače 2018. godine za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Nacrt Plana u prostorijama Grada Vrlike, Trg fra Filipa Grabovca 6, 21236 Vrlika, svaki radni dan u vremenu od 08:00 do 12:00 sati.
Obrazac za prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga na Nacrt Plana gospodarenja otpadom treba dostaviti do navedenog datuma u Grad Vrliku, Trg fra Filipa Grabovca 6, 21236 Vrlika, osobno ili putem pošte.  U navedenom roku mišljenja, primjedbe i prijedlozi mogu se upisati i u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida.
Nacrt Plana gospodarenja otpadom i obrazac dostupni su na Službenim stranicama Grada Vrlike, a mogu se preuzeti u privitku.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 82 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

VJEŽBA CIVILNE ZAŠTITE GRADA VRLIKE

Dana 20. prosinca 2017. godine u jutarnjim satima održana je terenska vježba civilne zaštite grada Vrlike sa temom o pristupu i ponašanju u uvjetima potresa i požara – prevencija, pripravnost i odgovor. Organizator terenske vježbe je Civilna zaštita grada Vrlike u suradnji sa Crvenim križom grada Vrlike, MUP RH – PP Sinj, DVD Vrlika, Dom zdravlja Vrlika i komunalnom tvrtkom Eko Vrlika, a kordinator vježbe je bio Nikola Uzun - načelnik stožera Civilne zaštite grada Vrlike.
Cilj vježbe je povećati sposobnost i pripremiti korisnike i civilno stanovništvo na moguće nepredvidive događaje poput elementarnih nepogoda - poplava, potresa, požara velikih razmjera i dr. te kako dati odgovor na iste.
Tijekom vježbe provedene su aktivnosti :
- osiguranje prostora
- evakuacije
- spašavanja
- pružanja prve pomoći
- gašenje vanjskog požara
- evidencija, psihološka pomoć, zbrinjavanje
- upoznavanje sa vozilima i opremom interventnih službi

Također, vježbi su pristovali sa velikim interesom i učenici Osnovne škole Milan Begović – Vrlika te dječiji vrtić Zvončić kojima je održano kratko predavanje o istom (potresi, požar, PP) te prezentirano gašenje vanjskog požara od strane DVD-a Vrlika kojeg su pratili sa izrazitim zanimanjem. Nakon održane vježbe, sudionici su nastavili druženje.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 79 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00

POTPISANI UGOVORI O STIPENDIRANJU STUDENATA

U Gradskoj vijećnici Grada Vrlike gradonačelnik Jure Plazonić potpisao je Ugovore o stipendiranju s 26 redovitih studenata u akademskoj godini 2017./2018.
Mjesečni iznos stipendije iznosi 500,00 kuna, a za što je u gradskom proračunu osigurano 130.000,00 kuna.
 • Objavljeno u Gradska uprava
 • Pročitano: 121 puta
 • Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni -0001 00:00
Pretplati se na ovaj RSS feed